Over ons

Porto Azul is een winkel/groothandel voor particulieren en ondernemers en levert Portugese Delicatessen en Keramiek vanuit onze winkel Kerklaan 4 2282 CK te Rijswijk.

Geschiedenis:

In 1984 werd het bedrijf opgericht vanuit ons magazijn in Den Haag. Dhr. J. Gonçalves Fernandes de eigenaar, startte met een 'sport' kledinglijn voor volwassenen en in 1992 voor kinderen. Om de verkoop te stimuleren besloot hij in 1995 zich te vestigen in het World Fashion Centre te Amsterdam. De collectie werd daarna uitgebreid van Sweatshirts, T-shirts en Polo’s naar Canvas en Jeansitems in leuke felle kleuren en Rugbyshirts en Overhemden in diverse dessins. Omdat er veel vraag was naar een voororder collectie in onze klantenkring brachten wij in 2008 een nieuw label, Porto Azul.

In 2017 is Dhr. J. Gonçalves Fernandes gestart met een winkel in Portugese Delicatessen aan de Rijswijkseweg te Den haag die na 1.5 jaar is verkocht, maar zoals zo vaak blijft Dhr. J. Gonçalves Fernandes liever actief en heeft dit jaar (2019) Sabores de Portugal / Porto Azul opgericht, vanuit deze nieuwe winkel leveren we Portugese kwaliteitsproducten en Keramiek.

In onze winkel in Oud Rijswijk bent u van harte welkom en zoals u gewent bent staat de koffie altijd klaar!